Cere oferta

Inchide

Informatii cote usa garaj

INFORMATII COTE USA 1 CANAT

INFORMATII COTE USA 2 CANATE

Intra in contact cu departamentul nostru de vanzari: 0728 965 345 sau office@optimtrade.ro

Solutii

Usi pentru garaje colective, porti, bariere

Pentru zone si spatii prevazute cu un numar mare de locuri de parcare, in care este solicitata restrictionarea accesului, compania noastra comercializeaza usi de garaj colective, porti de incinta si bariere pentru cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, centre comerciale, spitale si clinici, institutii publice etc.


USI DE GARAJ COLECTIVE

Garajele colective intalnite frecvent in parcarile subterane si nu numai, necesita in permanenta un grad de securitate si sa permita, in cele mai multe cazuri, un numar mare de cicluri deschis / inchis, in intervale de timp relativ scurte.

Optim Trade Sistem vine in intampinarea clientilor cu o solutie optima si o gama variata de sisteme de acces si inchidere aplicabile oricarui tip de spatiu. Usile de garaj disponibile sunt robuste si fiabile, cu sau fara izolare termica si pot fi accesorizate cu dispozitive de siguranta (fotocelule sau grile de fotocelule) si diferite moduri de declansare a dechiderii (buton, telecomanda, bucla de inductie, senzor de miscare). In functie de necesitate si pentru asigurarea unor conditii de siguranta si securitate, usile de garaj pot fi prevazute cu sisteme de semaforizare.

PORTI DE INCINTA

Pentru asigurarea protectiei corespunzatoare a unei incinte, in conditii de maxima securitate si fiabilitate, compania noastra furnizeaza porti de incinta, glisante sau pivotante cu un mod facil de utilizare si intretinere.

Gama noastra de produse include porti glisante de incinta in consola (cu actionare automata sau manuala), porti de curte actionate electric, porti industriale in functie de cerintele proiectului si ale clientilor. Totodata, asiguram servicii de identificare, livrare si instalare automatizari pentru porti de incinta glisante pe role, pentru porti pivotante (in doua sau mai multe canturi).

BARIERE

Barierele auto sunt optiunea fiabila in cazul in care se considera necesara dublarea portilor de incinta si sunt proiectate special pentru un numar mare de cicluri inchis / deschis, avand posibilitatea de a fi actionate in diverse moduri, in functie de cerintele clientilor: din buton (instalat in cabina portarului), din telecomanda, prin bucla de inductie instalata in carosabil etc.

La cerere, barierele pot fi dotate cu sisteme suplimentare de siguranta, inclusiv semafoare, pentru desfasurarea in conditii optime a functionarii si a traficului in zona in care sunt amplasate si utilizate.