Cere oferta

Inchide

Informatii cote usa garaj

INFORMATII COTE USA 1 CANAT

INFORMATII COTE USA 2 CANATE

Intra in contact cu departamentul nostru de vanzari: 0728 965 345 sau office@optimtrade.ro

Solutii

Usi industriale

Optim Trade Sistem comercializeaza o gama larga de modele pentru usi industriale ce reprezinta solutia eficienta pentru orice tip de constructie moderna.

Punem la dispozitia clientilor, in functie de tipul de proiect si constructie, modele de usi industriale, sectionale si rulou, precum si usi industriale rapide, flexibile sau rigide.


USI INDUSTRIALE, USI SECTIONALE SI RULOU

  • Usile sectionale industriale reprezinta solutia perfecta din punct de vedere economic si fiabil pentru constructii de tipul halelor, spatii comerciale, cladiri de birouri, sociale sau rezidentiale etc.Usile sectionale sunt disponibile intr-o gama variata in functie de cerintele specifice ale fiecarui proiect, tipul de panou din care sunt alcatuite, cu actionare manuala sau automata. Usile industriale comercializate de compania noastra pot fi montate in orice tip de gol si respecta standardele de calitate si normele europene din domeniu.
  • Usile industriale tip rulou se adreseaza proiectelor industriale si comerciale care necesitata acoperirea unor spatii mari si foarte mari.Usile tip rulou sunt confectionate din aluminiu si, in functie de cerintele proiectului pot fi realizate cu lamele pline, lamele perforate sau cortina tip grilaj, umplute cu spuma poliuretanica. Au un design compact si ofera o accesabilitate sporita si pot fi actionate electric. Datorita materialelor utilizate in confectionare, usile industriale rulou izoleaza spatiile atat termic cat si fonic. Totodata, intretinerea este simpla si nu necesita efort suplimentar, iar riscul de deteriorare este minim.

USI INDUSTRIALE RAPIDE

Punem la dispozitia clientilor cu activitate in proiecte industriale, comerciale, agricole, logistice, farmaceutice, alimentare si nu numai, o gama variata de modele de usi rapide care pot fi utilizate in zone cu trafic continuu, asigurand permanent o functionare sigura si durabila.

In functie de cerinte, utilizare in interior sau exterior, necesitate si eficienta, usile rapide sunt disponibile in diverse modele:

  • Usi autoreparabile;
  • Usi rulabile;
  • Usi pliabile (cu impachetare): pot fi fabricate in diverse dimeniusi si pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior;
  • Usi termoizolatoare: pot fi aplicate cu usurinta si eficacitate in spatii de refrigerare sau congelare avand capacitate de a asigura o izolare optima si reducerea efectelor de condensare. Sunt utilizate in principal in domeniul alimentar.

Pentru deschiderea usilor rapide se poate opta pentru o serie de sisteme pe baza de snur, bucle de inductie, senzori de miscare, fotocelule etc.

Usile rapide pot fi customizate si optimizate in functie proiect si cerintele clientilor si pot fi oferite solutii care sa asigure buna desfasurare a activitatii, in conditii de siguranta.