Cere oferta

Inchide

Informatii cote usa garaj

INFORMATII COTE USA 1 CANAT

INFORMATII COTE USA 2 CANATE

Intra in contact cu departamentul nostru de vanzari: 0728 965 345 sau office@optimtrade.ro

Solutii

Usi glisante, rotative, stergatoare de picioare

Categoria de usi glisante, rotative si stergatoare de picioare sunt alegerea potrivita pentru magazine, hipermarket-uri, hoteluri, restaurante, cladiri publice, cladiri de birouri si nu numai. Oferta noastra contine o gama variata de usi potrivite oricarui tip de activitate si poate raspunde cerintelor celor mai exigente proiecte.


USI GLISANTE AUTOMATE

Usile glisante automate din oferta noastra pot fi introduse cu usurinta in orice tip de proiect, fiind o solutie comoda, eleganta si economica pentru zonele de intrare intr-o cladire. Modelele variaza in functie de intensitatea traficului de persoane, intr-un cant sau doua, usi glisante automate telescopice, cu sistem antipanica sau redundant. Punem la dispozitie usi automate cu profil finisat din aluminiu, intr-o gama diversa de culori, cat si in diferite variante de exolare. De asemenea, vitratiile pot fi, la alegere, din geam termopan, geam laminat (duplex), geam securizat etc.

USI ROTATIVE

Actionate manual, semiautomate sau complet automatizate, cu motorul amplasat in partea de sus sau inglobat in pardoseala, cu doua, trei sau patru aripi, vitrate in rame de aluminiu, otel inoxidabil, alama sau complet din sticla, usile rotative sunt o varianta eleganta, exclusivista si la indemana pentru intrarea intr-o cladire. In functie de cerintele proiectului si ale clientilor, gama de usi rotative din oferta Optim Trade Sistem este foarte larga si poate fi customizata pentru orice tip de cladire si tip de activitate.

STERGATOARE DE PICIOARE

Intrucat ne dorim sa oferim gama de servicii complete pentru zonele de intrare in cladiri, Optim Trade Sistem are in portofoliu stergatoare de cea mai buna calitate, cu scopul de a reduce semnificativ costurile de intretinere si curatenie in zonele in care sunt amplasate. Fiind realizate din materiale durabile si rezistente, stergatoarele comercializate de compania noastra sunt alegerea perfecta pentru zonele cu trafic de persoane ridicat.

Modelele de stergatoare profesionale difera in functie de proiect si utilizare, de suprafata de curatare si pot fi livrate in diverse forme si culori, cu inserare elemente grafice, inclusiv texte, logo-uri etc.