Cere oferta

Inchide

Informatii cote usa garaj

INFORMATII COTE USA 1 CANAT

INFORMATII COTE USA 2 CANATE

Intra in contact cu departamentul nostru de vanzari: 0728 965 345 sau office@optimtrade.ro

Solutii

Sisteme de andocare

Sistemele de andocare si accesoriile comercializate de Optim Trade Sistem sunt solutia optima pentru activitati ce implica cantitati mari de marfa, cu o necesitate constanta de incarcare-descarcare, in special pentru centre comerciale, depozite, firme de curierat si de logistica etc.


Ne adresam unui numar variat de domenii de activitate si dispunem de o gama completa de sisteme de andocare ce constau in:

  • Rampe de egalizare cu actionare manuala: sunt utilizate pentru egalizarea diferentelor dintre platforma de incarcare / descarcare si platforma spatiului specific activitatii desfasurate. Pot fi confectionate din otel sau aluminiu, fiind disponibile in varianta fixa sau culisanta, in functie de cerinte si capacitatea de incarcare / descarcare.
  • Rampe de egalizare electro-hidraulice: sunt disponibile in diverse modele, respectiv rampe cu limba pivotanta sau telescopica, segmentata sau nesegmentata, varianta standard sau galvanizata. Rampele pot fi adaptate in functie de cerintele proiectului si domeniul de activitate in care vor fi utilizate.
  • Burdufuri de etansare pentru zona de andocare: pot fi simple sau gonflabile (in cazul depozitelor cu temperatura strict controlata), in dimensiuni standard sau speciale si pot fi inscriptionate pentru identificarea usoara a zonelor de incarcare / descarcare. Montarea se poate realiza in functie de cerinte, pe fatada halei, pe incintele de andocare sau pe deschiderile de tip tunel.
  • Incinte de andocare: pot fi aplicate pe fatada halelor, centrelor logistice sau depozitelor, in special in cazul spatiilor care nu au prevazute fose pentru rampe de egalizare. Sunt alcatuite, in mod obisnuit, dintr-un podest metalic, un burduf de etansare a gurii de incarcare / descarcare si o usa industriala care are rolul de a inchide gura de incarcare atunci cand nu este utilizata. In functie de situatie, incintele de andocare pot fi anexate halei sau depozitului in unghiuri de 30, 45 si 60 grade.
  • Accesoriile pentru zonele de andocare disponibile in gama de produse Optim Trade Sistem sunt tampoane din cauciuc, ghidaje pentru rotile camioanelor, sisteme aditionale de siguranta la descarcare/incarcare, sisteme de iluminare mobile, instalatii de semaforizare etc.