Despre noi

Activitatea principala a firmei noastre consta in prestarea de servicii de montare sisteme de inchidere profesionale, compartimentari sticla, constructii structuri metalice usoare cat si constructii civile.

Oferim consultanta in alegerea unei solutii tehnice viabile care sa reflecte calitatea serviciilor si a produselor noastre si sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Produsele sunt furnizate prin intermediul unor producatori autorizati. Serviciile de instalare si mententanta sisteme comercializate se realizeaza de compania noastra conform normativelor specificate in fisele tehnice recomandate de producatori.

Prin calitatea superioara a produselor si profesionalismul cu care oferim serviciile de instalare, reparatii si mentenanta, activitatea firmei se afla pe un trend de crestere.

Oferim clientilor nostrii produse si servicii de calitate exceptionala avand alaturi un personal calificat care raspunde cu rapiditate solicitarilor clientilor nostri si ofera cele mai avantajoase solutii tehnico – financiare.